***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Над 120 000 млади у нас нито учат, нито работят. Публикуваха видео, на което терорист от Хамас убива жена


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 21 ноември   

 

„ Непрекъснато отчитаме над 100 000 младежи, които нито учат, нито работят. Във времето са стигали до 180 000, а сега са 124 000 души “. 

Това уточни Деница Сачева – народен представител от ГЕРБ-СДС и ръководител на парламентарната Комисия по труда, обществената и демографската политика. 

Според нея не е изследвано задоволително какви са аргументите за тези данни.

„ Темата за младежите, които нито учат, нито работят, е тематика, която от време на време се повдига в общественото пространство, само че все не съумява да стане център на политическите решения и не може влезе в политическия дневен ред “, сподели още депутатът.

***

***

Министърът на районното развиване Андрей Цеков е направил промяна в управлението на Агенция „ Пътна Инфраструктура ", което самичък обнови преди по-малко от 6 месеца.

Инж. Калоян Киров, назначен от министъра на 8 юни, е освободен, а вместо него в тричленния директорски съвет на АПИ влиза инж. Йордан Вълчев.

***

Приютът на община Тунджа, който действа в село Роза неотложно би трябвало да бъде закрит, съобщи пре БНР уредникът на митинга ръководителят на Фондация „ Добрите феи “ Миглена Дерменджиева:

" Искаме този концлагер да бъде закрит. Това не е подслон, животните живеят в ужасяващи, чудовищни условия. Този подслон би трябвало да бъде закрит, защото не дава отговор на нито едно от изискванията за регистрация на подслон за безстопанствени животни “.

***

„ Честит Ден на бащата на този знаменит за*ник!! С времето продължаваш да се доказваш като ужасяващ и прокълнат човек. Нямаш никаква предвидливост и емпатия към четирите си по-малки деца, които треперят от боязън, когато са в твое наличие. Никога няма да схванеш каква вреда нанесе на фамилията ми, тъй като си некадърен да го направиш “.

***

Израелската войска разгласява видеозапис, на който терорист от Хамас убива жена по време на нападението на палестинското ислямистко придвижване в Израел на 7 октомври, съобщи Ройтерс.

На оповестения през вчерашния ден запис от охранителна камера терористи от палестинското придвижване преследват хора, присъстващи на музикален фестивал навън покрай линията Газа. В един миг един от нападателите прострелва от упор млада жена.

Зловещият запис бе оповестен в миг, когато Израел е подложен на критика поради реакцията си нападението, последвано от опустошителна война в линията Газа. Около 1200 души, най-вече цивилни, бяха убити при офанзивата на израелска територия на 7 октомври.

***

Съединени американски щати към момента имат най-хубавата войска в света, но…

Но откакто Русия се приготви за дълга война в Украйна и откакто се отвори втори фронт в Близкия изток, изкушението за бързо въоръжаващия се Китай да предприеме ход против Тайван е все по-голямо.

Пекин към този момент тества Вашингтон в Източна Азия, знаейки доста добре, че за Съединени американски щати ще бъде мъчно да се оправи с трета геополитическа рецесия. Ако в действителност там стартира война, Съединените щати ненадейно ще открият, че някои доста значими фактори работят против тях.

***

30-годишната Юлия Павликова, от град Керч в Крим, показа България на състезанието " Мис Вселена ", в който победителка стана 23-годишната представителка на Ниакарагуа - Шейнис Алондра Паласиос Корнейо. Конкурсът се организира в Салвадор и бе предаван в YouTube.

***

22-годишната Джейн Дипика Гарет има американски генезис, само че съставлява Непал в фамозния конкурс " Мис Вселена ".

Тя обра грандиозни аплодисменти по време на първото си показване в Салвадор. Дипика се трансформира в интернационална звезда, откакто взе участие в " Мис Вселена 2023 " като първия plus-size претендент за короната.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР